Официално: Има оферта за закупуването на Локомотив (Пловдив)


Официално: Има оферта за закупуването на Локомотив (Пловдив)
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1199 0

Вече е официално. Италианският бизнесмен Бенедето Манчини обяви, че е готов да купи Локомотив (Пловдив) и ще отправи официална оферта на настоящия собственик Христо Крушарски.

"Още преди месец и половина съм се срещнал със собственика Христо Крушарски, той тогава още не искаше да продава. Ще му дам официална оферта, за която не е нужно да бърза. Искаме да купим целия клуб, ако собственикът го продава - добре, ако не - няма проблем, ще намерим друг", коментира пред българските медии италианският бизнесмен.

"Никой не го задължава да го продава, ние сме тук да предложим една дейност. Ако не иска да го продава, да си го държи, аз ще отида на друго място с предложението си. Ако каже "не", ще предам поздравите си на Пловдив и отивам другаде. Но ако някой иска Локомотив да стане важен фактор, сега е моментът да действа, докато имаме време", обяви Манчини.

През лятото се спекулираше, че същият бизнесмен ще закупи 10% от Левски. Това обаче не беше потвърдено от клуба, а сега Манчини се е насочил към Локомотив (Пловдив). Той има няколко участия в спортни и футболни проекти, но наскоро негов отбор (Латина) обяви фалит.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички