Новият треньор на Локо Пловдив в открит конфликт с играчите


Новият треньор на Локо Пловдив в открит конфликт с играчите
Снимка: Официален сайт на Левски

1254 0

Новият старши треньор на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович вече е в открита вражда с част от играчите, твърди "Тема спорт". След срамното равенство срещу последния Витоша Бистрица босненският наставник открито нападна възпитаниците си с обвинение, че не стават за концепциите му.

Преди това Акрапович извади от групата любимеца на феновете Пауло Серджо, който остана на пейката. Друг от най-харесваните футболисти от агитката - Парвиз Умарбаев, не игра в две срещи, а срещу Витоша бе сменен още на почивката. По всяка вероятност Акрапович ще започне изграждането на изцяло нов тим през паузата. Ако, разбира се, президентът Христо Крушарски отпусне пари за селекция и изобщо време на наставника. Именно за средства се е молил босненецът при един от малкото си разговори с бизнесмена.

"Класата на някои играчи не позволява те да играят голям футбол. Нямат характера да играят за Локомотив Пловдив. Не можем да постигнем целите си по този начин. Няма достатъчно дълбочина в състава", коментира Акрапович след резила с новака.

В същото време източници, близки до Христо Крушарски, твърдят, че той умува за нов старши треньор. В четирите си мача дотук Акрапович има само 1 спечелена точка и 1 вкаран гол. На боса на Локо вече са му били предложени двама нови треньори. Очевидно дните на босненеца на "Лаута" ще бъдат кратки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички