Недоволни фенове на Локо Пловдив прекъснаха тренировката на тима


Недоволни фенове на Локо Пловдив прекъснаха тренировката на тима
Снимка: plovdivderby.com

836 0

Над 50 фенове на Локомотив Пловдив прекъснаха тренировката на Лаута. Сред тях имаше, както представители на ултрасите, така и по-умерени фенове. Феновете изразиха своето недоволство от показаното в мача с Пирин, информира PlovdivDerby. Треньорът Войн Войнов бе критикуван, че той и помощниците му не могат да мотивират играчите. Футболистите пък бяха попитани защо след като всичко им е платено не играят така, че да защитят фланелката на Локо Пд. Те бяха запитани от феновете, какво им липсва и нещо тормозили ги? Критики отнесе и капитана Дани Кики.

Въпреки големия афект във феновете, те запазиха добрия тон и нито играчи, нито треньори бяха обиждани.

„Искаме от вас да не падате по такъв начин. Има загуби и загуби. Никой не иска от вас само победи, но искаме мъжка игра. Демотивирате публиката. Неразбориите в клуба се отразяват на нас. Чуваме от треньора, че еди кой си играч е наш, а след няколко дни четем, че той ще играе в друг отбор. Излагате нас, разберете го! Искаме от вас да покажете сърце. Нищо друго, само покажете сърце за този отбор“, заявиха феновете.

Димитър Везалов бе играчът, който показа мъжество и застана пред своите колеги и взе думата. Феновете изслушаха търпеливо, както има да им каже футболистът. Везалов, Кики и Крумов бяха играчи, които стояха лице в лице с афектираните фенове. В най-външната част на кръга пък бяха помощниците на Войн Войнов, както и чужденците Бедиме и Диао. също на няколко пъти взе думата и каза мнението си.

Разговорът между феновете, играчите и треньорите продължи близо час.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички