Локомотив Пловдив взима бивш вратар на градския съперник


Локомотив Пловдив взима бивш вратар на градския съперник
Снимка: Официален сайт на Локомотив

923 0

Локомотив Пловдив може да привлече бивш вратар на Ботев Пд. Това е 23-годиш-ният Росен Андонов, който за последно пази в Оборище Панагюрище. Той се очаква да се появи за първата тренировка на 8 януари и да изкара кратък пробен период.

Това обаче ще е по-скоро формалност и Андонов ще подпише със смърфовете. Той е юноша на канарчетата, но така и не успява да дебютира и да се наложи при тях. Преотстъпван е през годините в Раковски, Верея и Несебър. Андонов бе привлечен в състава на панагюрци през лятото от бившия треньор Георги Чиликов и успя да се утвърди като титуляр под рамката. Записа 11 мача във Втора лига. Въпреки че изигра силни срещи за тима от "Орчо войвода", двете страни все пак се разделиха.

Поне един футболист от пристигналите 17 на проби в Локомотив Пловдив е бил одобрен от треньора Бруно Акрапович. Става въпрос за бившия юношески национал Илия Джамов, който е син на бившия шеф на родната федерация по борба Димитър Джамов. За последно халфът също бе в Оборище. Босненецът е настоял на първата тренировка след Нова година да се явят и двама от юношите - синът на раппевеца Ванко 1 - Петър Главчев, и Димитър Законов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички