Локомотив Пловдив се отдалечава от Топ 6 след поражение от Септември у дома


Локомотив Пловдив се отдалечава от Топ 6 след поражение от Септември у дома
Снимка: БГНЕС

946 0

Отборът на Септември продължава впечатляващата си серия през 2019 година, след като постигна втора поредна победа. Софиянци се наложиха в Пловдив над местния Локомотив с 2:0 в мач от 22-я кръг на Първа лига.

Столичният тим се бори за оцеляването си през 2019 година, но с успеха срещу Берое в миналия кръг и днешния над "смърфовете", им гарантира 20 точки в класирането и 12-о място. Играчите на Бруно Акрапович пък се отдалечават от целта си - попадане в Топ 6, като са 10-и с 26 пункта. Тяхната игра днес нямаше нищо общо с тази от уикенда, когато заслужено измъкнаха точка от Левски на Герена.

Резултатът бе открит след половин час игра от Асен Чандъров след точно изпълнена дузпа. Второто попадение пък реши срещата, като в 82' Борис Галчев преодоля Мартин Луков. През втората част обаче домакините имаха сериозни претенции за дузпа и то на три пъти. И в трите ситуации бе замесен Момчил Цветанов, който пробиваше отлично по десния фланг. При първото му подане, той получи жълт картон за симулация от Никола Попов, а следващите ситуации бяха подминати от рефера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички