Локомотив Пловдив разгроми 10 души от Берое


Локомотив Пловдив разгроми 10 души от Берое
Снимка: БГНЕС

980 0

В последните седмици Локомотив Пловдив бе подложен на сериозни критики, но днес успя да им отговори по най-добрия начин. Пловдивчани разгромиха Берое у дома с 4:1 в среща от 24-ия кръг на Първа лига. Гостите първи откриха резултата, но след това Локомотив успя да сътвори пълен обрат, като за това помогна и червеният картон на Охене.

В 22' Иван Бандаловски даде превъходен пас към Рубен Бригидо, който овладя с перфектно първо докосване, като след това се разписа. В 32-ата минута бранителят на домакините Димитър Везалов възстанови равенството след суматоха в наказателното поле при изпълнението на ъглов удар. Само няколко секунди след това Охене бе изгонен с директен червен картон, след като изрита напълно умишлено Парвиз Умарбаев.

Това пречупи старозагорци, като отборът на Акрапович бързо и стигна до обрата. В 39' отляво в наказателното поле Един Бахтич вкара прекрасен гол във вратата на Душан Перниш. Малко след подновяването на играта Берое имаше претенции за дузпа заарди фаул на Стивън Езе, но те не бяха уважени от главния съдия. В 65'  Димитър Илиев също попадна сред голмайсторите на "смърфовете" и сложи край на интригата в двубоя. В 80-' Ален Ожболт оформи крайното 4:1. По този начин Берое вече сериозно може да се притеснява за оставането си в първата шестица. Старозагорци имат 42 точки на 5-ата позиция, докато 7-ият Етър е с 36 при положение, че не е изиграл своя двубой от кръга срещу Витоша Бистрица. Локомотив Пловдив пък временно се изкачи до 9-а позиция с 29 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички