Локо (Пловдив) пропусна дузпа и изпусна поне точка срещу Септември


Локо (Пловдив) пропусна дузпа и изпусна поне точка срещу Септември
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

963 0

Локомотив Пловдив загуби шанса си да поведе група B на втората осмица в Първа лига. В директен спор за лидерството "смърфовете" пропиляха куп шансове и загубиха с 0:2 от Септември на "Лаута", оставайки на цели 5 точки от столичани, които успяха да се установят комфортно на първото място.

Единственото попадение в срещата падна в 23', като хубава комбинация на гостите завърши с голов удар на Ишмаел Байду. Само 6 минути по-късно Буна направи непростим пропуск, след като получи топката в наказателното поле, но фронтално срещу вратата стреля в аут.

През второто полувреме пловдивчани натиснаха, но Веселин Марчев пропусна 100%-ово положение в началото на второто полувреме. В 73' той имаше шанс да се реваншира, след като Бакалов беше повален в наказателното поле, а съдията отсъди дузпа. Янко Георгиев обаче спаси слабия удар на Марчев.

В добавеното време на срещата Костадинов успя да реализира и 2-и гол за Септември, фиксирайки крайното 2:0 в полза на водения от Николай Митов клуб.

Това беше второ поредно поражение за Локомотив (Пловдив), като в предишния кръг тимът падна от Дунав в Русе, отново без да отбележи гол. "Смърфовете" имат само 1 реализирано попадение в последните си 4 срещи, както и 1 победа в последните 5 двубоя.

Септември се намира в отлична форма, като има само 1 загуба в последните 8 мача (5 победи).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички