Локо (Пд) си гони капитаните - няма проблем, Берое ги прибира


Локо (Пд) си гони капитаните - няма проблем, Берое ги прибира

1155 0

След като през лятото Берое привлече Мартин Камбуров, сега "заралии" могат да вземат и друг от носилите лентата на пловдивския Локомотив, съобщава "Тема Спорт". Става въпрос за Дани Кики.

В понеделник на "Лаута" обявиха на играча, че той не попада в плановете на босненския треньор Бруно Акрапович и ще трябва да си търси нов отбор. 29-годишният офанзивен халф потвърди, че се разделя с "черно-белите".

"Краят. Пожелавам късмет и всичко хубаво на Локомотив Пловдив занапред. Явно изиграх последния си мач за отбора", написа Кики в профила си във Фейсбук, след като не попадна в групата на "смърфовете" за вчерашното домакинство на "Лаута".

Дани Кики е много близък с Мартин Камбуров от съвместния им престой при "железничарите". Затова и таранът ще съдейства за негово преминаване под Аязмото.

Берое има нужда от офанзивен халф, след като румънецът Драгош Фърчулеску, който може да бъде ползван и на фланга, получи тежка контузия. Той скъса връзка на коляното и му предстои операция. Фърчулеску ще бъде извън игра най-малко 5 месеца. И затова Берое ще трябва да му намери заместник.

През есента Кики вече веднъж бе отстранен от Локомотив - това стана малко след като Мартин Камбуров напусна "Лаута", заради скандал със собственика на клуба Христо Крушарски. След това обаче полузащитникът бе върнат в състава.

През есента Кики изигра 13 шампионатни двубоя за "смърфовете". Той престоя на терена 779 минути, като за този период отбеляза 2 гола -разписа се при успеха с 3:1 над Витоша Бистрица в Пловдив и при 2:1 над Етър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички