Локо (Пд) се завръща към българското в зимната селекция


Локо (Пд) се завръща към българското в зимната селекция
Снимка: Официален сайт на Локомотив

647 0

Зимната селекция на Локомотив (Пловдив) ще е ориентирана главно към млади български играчи, твърди "Тема Спорт", позовавайки се на източници от "Лаута". В последните два прозореца черно-белите наблегнаха на попълнения от чужбина. Наскоро собственикът на "смърфовете" Христо Крушарски е имал среща с треньора Бруно Акрапович и спортния директор Чавдар Цветков. Тримата са се обединили около идеята, че Локо вече има добра основа и около нея трябва да се гради бъдещето на тима. То трябвало да включва повече млади български момчета.

За целта "черно-белите" вече са набелязали няколко такива играчи, главно от Втора лига. Локомотив Пловдив ще си върне по всяка вероятност своя юноша Свилен Щерев (25 г.), който се представя блестящо с екипа на Ботев Гълъбово във втория ни ешелон и има на сметката си 4 попадения от 7 кръга до момента. Щерев действа на позицията зад нападателя, като към него има интерес и от други клубове от елита.

Възможно е под наем на "Лаута" през пролетта да премине Денислав Александров от дубъла на Лудогорец. В плановете на Чавдар Цветков, който е скаутът за родните играчи в Локо, са и момчета от Първа лига. Засега имената им се пазят в тайна.

Последното ново попълнение на Локо (Пд) - словенският младежки национал Ален Ожболт, пък се очаква да попадне в групата за гостуването на Септември в събота. Той подписа за 3 години, като изгледа победата над Левски с 1:0 от ложата на "Лаута“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички