Локо (Пд) прибира ненужен в Берое


Локо (Пд) прибира ненужен в Берое

1172 0

Крилото на Берое Стивън Петков е попаднал в плановете за селекция на старши треньора на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев, информира "Тема Спорт". Бившият юношески национал няма да продължи със "заралии", след като договорът му изтича.

Новият наставник на "зелено-белите" Александър Димитров няма намерение да разчита повече на него. Двамата не са в особено добри отношения от времето, когато младият треньор водеше държавния тим до 19 г., а Петков бе набеден за уреждане на мачове, заради което правата му дори бяха спрени за известен период.

Александър Димитров развъртя метлата в Берое - ето кои си тръгват

Още един от Берое може да се озове на "Лаута". Става въпрос за резервния вратар на "зелено-белите" Илко Пиргов, чийто контракт също е до края на сезона.

Юношата на Левски Стивън Славков пък започна тренировки с Локомотив Пловдив от вчера. Роденият през 1998 година халф ще остане до края на седмицата при "смърфовете", за да бъде огледан от треньорското ръководство. Той се включи на пълни обороти с първия отбор и остави добри впечатления. Ако всичко е наред и старши треньорът Илиан Илиев го хареса, Стивън Славков ще подпише договор, преди да започне лятната подготовка на "черно-белите".

Очаква се дотогава собственикът Христо Крушарски да доведе двама футболисти от долните дивизии на Аржентина, където в момента е по бизнес дела.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички