Локо (Пд) отказал да продаде шест от основните си играчи


Локо (Пд) отказал да продаде шест от основните си играчи
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

868 0

Треньорът на Локомотив (Пд) Бруно Акрапович е разкрил, че през зимата е имало оферти за шестима от футболистите му, но е преценено, че е по-добре те да останат на "Лаута". Новината е на вестник "Меридиан мач".

"Не знам как мислят другите, но моето мнение е, че в крайна сметка има сериозна разлика между отбора в момента и този, който заварих. В момента имаме един отбор, който е с 6-7 години по-млад и наистина има шанс да продадем някого. И тази зима отхвърлих някои предложения. Защото според мен още не е моментът и е по-хубаво тези момчета да останат за още 6-7 месеца при нас", обяви наставникът на "черно-белите".

АКРАПОВИЧ С УЛТИМАТУМ В ЛОКО, ШАМПИОН С ТИМА СЕ ГЛАСИ ЗА ПОСТА МУ

"Сигурен съм, че след време в клуба ще има приходи, което е и голямото желание на собственика. Например един Анте Аралица, за който нонстоп ми звъняха. За Томашевич също, за Бирсент Карагарен, за Езе знаете, за Мустафа ми се обаждаха... Преди три дни за Парвиз Умарбаев беше актуално предложение да тръгва за добър отбор. Това е нещо, което можеш да правиш с млади, перспективни футболисти. С някои на по 35-36 години не можеш да го правиш и аз не искам такава работа да правя. Това не е сериозно", допълни Акрапович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички