Локо (Пд) бие и вкарва много в трети пореден мач в Първа лига


Локо (Пд) бие и вкарва много в трети пореден мач в Първа лига
Снимка: БГНЕС

1050 0

Локомотив (Пловдив) записа трета поредна победа в първенството, след като се наложи над Витоша (Бистрица) с 3:0 като гост. Домакините играха с човек по-малко един час, след като Михаил Милчев бе изгонен в 33'. В класирането Локомотив е на осмата позиция, а Витоша е 11-и със само 25 точки.

Червеният картон на Милчев беше директен и беше даден заради нарушение срещу измъкващия се сам срещу вратаря Един Бахтич. При 1:0 Четин Садула нацели гредата и пропиля шанса поне да опита да промени хода на играта.

Всичките голове паднаха през втората част - в 66' се разписа Един Бахтич. В ситуацията Аралица комбинира с Буна, който пусна успореден пас към далечна греда, където Бахтич бе оставен сам и от няколко метра даде аванс на гостите. В 83' вкара Димитър Илиев - Ожболт получи подаване отляво, видя включването на Илиев и му подаде с дълъг пас, а нападателят на празна врата удвои аванса на своя тим. Класиката оформи Ален Ожболт в 90'. Словенецът стигна до топката след след грешно изчистване на Християн Василев, напредна с нея в крака, размина стража и на празна врата реализира за 3:0.

Словенецът стигна до топката след след грешно изчистване на Християн Василев, напредна с нея в крака, размина стража и на празна врата реализира за 3:0.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички