Къде да гледаме дербито Локомотив Пд - Ботев Пд?


Къде да гледаме дербито Локомотив Пд - Ботев Пд?
Снимка: БГНЕС

2316 0

Днес в Пловдив ще ври и кипи, а причината е дербито между Локомотив и Ботев. Двата тима се изправят един срещу друга на "Лаута" в среща от 8-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е от 18 часа.

Балансът в пловдивското дерби е напълно изравнен. Двата тима ще премерят сили за 109-и път в елитния шампионат. Те имат по 39 победи, равенствата са 30, а головата разлика е 129:129. Дербито ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg, както и пряко по Diema Sport.

В състава на Локо няма никакви кадрови проблеми в навечерието на сблъсъка. Всички налични футболисти са на разположение на Бруно Акрапович. Очаква се смърфовете да се хвърлят без колебание в атаки. В Ботев има сериозни проблеми, като е аут е голямата звезда - Тодор Неделев. Антонио Вутов също пропуска мача, а и не е ясно кой ще стартира на вратата. Спортно-техническият щаб на тима е недоволен от изявите от началото на сезона на титуляра под рамката Георги Аргилашки. В Коматево се говори усилено, че старши треньорът на тима Желко Петрович обмисля да рискува и да пусне от първата минута днес Янко Георгиев, за който това ще е дебют за „канарчетата".

Преди няколко дни пък стана ясно, че капитанът на "смърфовете" Димитър Илиев не попада в сметките на Красимир Балъков за евроквалификацията с Англия. Как коментира това решение таранът може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички