Крушарски вдигнал жълт картон на Ераносян


Крушарски вдигнал жълт картон на Ераносян
Снимка: Официален сайт на Локомотив (Пловдив)

944 0

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е останал разочарован от слабото представяне на тима в четвъртфинала за Купата с Лудогорец.

Бизнесменът бил недоволен като цяло от играта на черно-белите през пролетта. В последните си седем мача смърфовете имат само една победа - срещу Локомотив Горна Оряховица. Успехът с 2:1 тогава дойде доста трудно. В другите шест мача черно-белите записаха три ремита и три загуби.

След двубоя с разградчани Крушарски е провел разговор с Едо и спортния директор Чавдар Цветков. "Дал съм пълната власт на Ераносян и Цветков да правят селекция и каквото искат. Но при грешки, ако сбъркат, ще се намесвам аз", каза бизнесменът, който вече е вдигнал жълт картон на наставника.

В неделя Локо Пд гостува на Левски. Поредно поражение може да повиши напрежението на "Лаута". "При моето пристигане тук целта беше да се класираме в шестицата. Каквото и да направим оттук нататък, все ще е добро. Какво ще постигнем, само бъдещето ще покаже. Никога не е била поставяна идея фикс, че трябва да се класираме за Лига Европа. Това, което се искаше тогава, е да сме в първата шестица. По онова време тимът изоставаше на 7-8 точки. В този момент сме там, където се искаше от нас", коментира Ераносян.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички