Крушарски решил - сменя Бащата скорострелно


Крушарски решил - сменя Бащата скорострелно

952 0

Христо Колев може от следващия мач да не води Локомотив (Пловдив), твърди "7 дни спорт".

От няколко дни в главата на боса на клуба Христо Крушарски е назряла идеята да смени Бащата и това най-вероятно ще се случи още преди мача с Лудогорец. Колев е загубил доверието на всички на "Лаута", като вече и голяма част от феновете не крият недоволството си от играта на тима.

Очаква се легендарният футболист да не бъде на пейката още за гостуването в Разград идната сряда. През уикенда "черно-белите" почиват и следващата среща е именно с Лудогорец.

Името на новия треньор засега се пази в тайна.

Вчера Крушарски направи изказване пред "Дарик", с което засили спекулациите, че ще смени треньора.

"Има една българска поговорка: Бързата кучка слепи ги ражда. Аз обмислям нещата, под натиск трудно решавам. Натиск върху мен не може да има. Аз съм водил разговори само с треньора и футболистите. Христо Колев ще остане при всяко едно положение в Локомотив. Дали ще е старши треньор, понеже има проблеми с лиценза, или на друг пост, но той ще остане. Той е направил най-много за клуба в последните години. Работил е без пари. За тест не говорим. Говорим за едно предупреждение от БФС и това, че трябва да спазим закона. Проблемът с лиценза е това. С имена не спекулирайте. В близките дни ще водим разговори", каза бизнесменът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички