Крушарски обяви: До 6 години Локо (Пд) ще има обновен стадион и база

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски съобщи още една чудесна новина за феновете на клуба. Той призна, че до 6 години Локо трябва да има обновен стадион и клубна база. Цялата инвестиция ще струва на бизнесмена около 21 милион лева. Обновяването на стадион "Локомотив" ще започне от трибуна "Бесика" и детската база.

"Аз съм се подготвил според моята кесийка, като видя колко парички имам, да си ги инвестирам. Направил съм така, че част по част ще стане това. За около 5-6 години тези две неща ще са напълно завършени. Първо ще започнем с детската база, защото там нещата са много сложни. Тук няма къде да се тренира и идеята е първите две игрища да станат до края на лятото, за да може децата като дойдат, да отидат в новия си дом", коментира Крушарски пред "Нова".

Крушарски: Локомотивът тръгва към Европа, момчетата не ги интересуват премиите

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски също изрази радостта си от успеха в турнира за Купата на България. "Смърфовете" спечелиха с мин...

Клубният бос сподели, че не очаква със спечелването на Купата на България да се е превърнал в любимец на феновете. "Това ще е до следващата загуба, знаете как е в България. Ще мине бързо, ще се забрави и при първите неудачи пак ще е същото", заяви той. А как коментира бъдещето си капитанът на "смърфовете" вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!