Крушарски: Клюки за Бруно не ми се слушат, продължаваме да се прегръщаме


Крушарски: Клюки за Бруно не ми се слушат, продължаваме да се прегръщаме
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1620 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отрече информациите, че наставникът на тима Бруно Акрапович е пред раздяла с тима. Вчера в Северна Македония се заговори, че босненският специалист ще напусне Пловдив, за да поеме местен клуб, но това бе категорично отхвърлено от Крушарски.

"Акрапович наскоро ви даде подробна информация какво смята да прави. Той е мъж и го каза мъжки. Мен клюките не ме интересуват. Нека да дишаме спокойно и да си гледаме работата. Акрапович ще продължи да си гледа работата в Локомотив", заяви Крушарски пред "Тема Спорт".

"За 4 години се наслушах на псевдо новини. Аз се връщам скоро в България, той остава и продължаваме да се прегръщаме. Бруно остава при нас, разбрали сме се и не допускам, че може да направи друго. Той има мисия в Локомотив", добави още той.

А отказа ли се Левски от желанието си да привлече Неделев и Димитров от тима на Ботев - четете в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички