Крушарски: Клюки за Бруно не ми се слушат, продължаваме да се прегръщаме

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски отрече информациите, че наставникът на тима Бруно Акрапович е пред раздяла с тима. Вчера в Северна Македония се заговори, че босненският специалист ще напусне Пловдив, за да поеме местен клуб, но това бе категорично отхвърлено от Крушарски.

"Акрапович наскоро ви даде подробна информация какво смята да прави. Той е мъж и го каза мъжки. Мен клюките не ме интересуват. Нека да дишаме спокойно и да си гледаме работата. Акрапович ще продължи да си гледа работата в Локомотив", заяви Крушарски пред "Тема Спорт".

"За 4 години се наслушах на псевдо новини. Аз се връщам скоро в България, той остава и продължаваме да се прегръщаме. Бруно остава при нас, разбрали сме се и не допускам, че може да направи друго. Той има мисия в Локомотив", добави още той.

Крушарски: Георги Илиев е чист, не би се подложил на такова унижение!

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се застъпи за една от звездите на тима - Георги Илиев. Според бизнесмена ветеранът няма как ...

А отказа ли се Левски от желанието си да привлече Неделев и Димитров от тима на Ботев - четете в този материал на SportLive.bg

 

Още по темата

Please select answer!