Крушарски: Като се класираме в групите на ЛЕ, кметът ще плаща екскурзиите на феновете


Крушарски: Като се класираме в групите на ЛЕ, кметът ще плаща екскурзиите на феновете
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1657 0

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изрази голям оптимизъм след победата над Спартак (Търнава) относно това докъде в Лига Европа ще стигне тимът му. Бизнесменът разкри още, че кметът на град Пловдив - Иван Тотев, му е обещал, че ще плаща екскурзиите на феновете за мачовете на "черно-белите", ако те се класират в групите на турнира.

"Вие досега мислите, че говоря само глупости. Аз освен глупости мога да говоря и сериозни неща. Това, което съм казал, винаги е ставало. Рано или късно, лека-полека, то си идва на мястото. До групите може да продължи приказката на Локомотив, а после кметът обеща, че ще плати и транспорта да ходим по стадионите, където играем - той ще плаща на феновете", заяви ексцентричният клубен бос след мача на "Лаута".

Според него в реванша в Търнава "смърфовете" ще победят още по-солидно - с 4:0. Запитан дали си е заслужавало влагането на средства и усилия по ремонта на клубния стадион, Крушарски заяви: "Всичко си заслужава, когато го правиш с удоволствие и го оценяват хората, които бяха тази вечер на стадиона. Те показаха, че сме живи и ще бъдем още по-силни занапред. Когато направим стадиона както трябва, хората ще са още повече". А колко от сегашния състав на Локомотив имат някакъв опит в Европа вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички