Гонзо: Ожболт може да ни напусне, иска го и български клуб


Гонзо: Ожболт може да ни напусне, иска го и български клуб
Снимка: bTV

1741 0

Спортният директор на Локомотив (Пд) Георги Иванов обяви, че клубът най-вероятно ще се раздели с нападателя Ален Ожболт. Към словенеца има интерес от чужбина и от български клуб, който Гонзо не пожела да назове. Директорът съобщи, че другите двама, които напускат "Лаута", са Георги Илиев и Стивън Езе.

"Напускат ни трима играчи, двама със сигурност – Георги Илиев, който се отказа от футбола, и Стивън Езе, който не преподписа с нас. Третият е Ален Ожболт, към когото има оферти и почти сигурно ще бъде продаден. Напускат ни трима основни играчи, които даваха класата и самочувствието на отбора. Сега ще се опитаме да намерим техни заместници. Трябва бързо да се адаптират футболистите, които ще привлечем, за да поддържаме това ниво, което показахме през есента", заяви Иванов пред Канал 3.

"Към Ожболт има интерес от добър отбор, а също и от български тим. В крайна сметка Локомотив трябва да е трамплин за такива играчи, които показват класа и би трябвало да ги пуснем, за да може да се развиват на по-високо ниво", допълни Иванов. А кой може да замени Жоро Илиев вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички