Добра новина за Локо Пд, ще може да разчита на вратаря си за финала


Добра новина за Локо Пд, ще може да разчита на вратаря си за финала
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

941 0

Дисциплинарната комисия към БФС обяви наказанията след срещите от 33-ия кръг в Първа лига и по-точно след полуфиналните плейофи за Лига Европа и тези за оставане в елитния ни ешелон.

Голямата новина за пловдивския Локомотив Пловдив е и санкцията на вратаря Мартин Луков с един мач. Той получи директен червен картон при загубата от Етър (Велико Търново) с 0:2 на "Лаута", но ще пропусне само реванша с великотърновци. Така Луков ще може да вземе участие във финала за Купата срещу Ботев Пловдив на 15-ти май на Националния стадион "Васил Левски".

Решения на Дисциплинарна комисия на БФС от 10.05.2019 г.

ПО ДОКЛАД

За хвърлен предмет, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 1 от ДП /2018-2019/ ДК наказва ПОФК "Ботев" гр. Враца с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За хвърлен предмет, на основание чл.37, ал.1, т.4, б. А, предложение 1 от ДП /2018-2019/ ДК наказва ПФК "Локомотив" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 500 лева.

За нерегламентирано използване на факли и димки, на основание чл.37, ал.1, т.22.2, б. А от ДП /2018/2019/ - ДК наказва ОФК "Дунав" гр. Русе с имуществена санкция в размер на 300 лева.

А на какви цени ще са билетите за пловдивския финал за Купата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички