Димитър Илиев: Левски нямаше положения, трябваше да спечелим


Димитър Илиев: Левски нямаше положения, трябваше да спечелим
Снимка: lokomotivpd.com

896 0

Един от най-опитните в тима на Локомотив Пловдив Димитър Илиев коментира равенството между неговия тим и Левски на Герена. Двата тима не се победиха в срещата си от 21-я кръг на Първа лига и завършиха при резултат 1:1.

"Обективно погледнато имаше огромна доза шанс за гола на Левски. Те нямаха никакви 100%-ви ситуации. Играхме добре, бранихме се отлично, вкарахме в точния момент - в края на първото полувреме. Имахме ситуация за 2:0, но не отбелязахме и се случи най-логичното - те ни вкараха. Играхме мъжки и не много отбори взеха точка тук, но не трябва да омаловажаваме резултата.

Мисля, че изгубихме две точки. Левски не мога да се сетя да са имали чисто положение. Имахме шанс и за второ попадение. Левски си е Левски и да вземем точка тук е чудесно. Можехме повече да искаме при контра атаките. Като за първи кръг обаче се представихме добре, разбира се, че има над какво още да работим.

Имаме изграден стил, но ако срещу всеки тим играем така, това няма да носи успех. Градим тактиката си срещу всеки съперник. Те имат чужденци, които са много класни и не можехме да си позволим да играем така, както срещу тимове от долната част на таблицата. Всеки следващ мач трябва да играем по-добре и да чистим грешките си. В дефанзивен план днес грешките бяха много малко. Играхме като юмрук", бяха думите на капитана на на Локомотив Димитър Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички