Бижу на Митко Илиев срещу Черно море прати Локо Пд на второто място след исторически мач


Бижу на Митко Илиев срещу Черно море прати Локо Пд на второто място след исторически мач
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1555 0

Отборът на Локомотив Пловдив надигра минимално у дома Черно море с 1:0 в среща от 14-ия кръг на Първа лига. Срещата ще влезе в историята на българския футбол, тъй като Георги Илиев изигра своя мач №455 в елита на професионалния футбол в България, задминавайки Марин Бакалов.

„Смърфовете“ стигнаха до успеха след дежурното попадение на голмайстора Димитър Илиев в 14-та минута, който получи асистенция от Парвис Умарбаев. През втората част възпитаниците на Бруно Акрапович останаха в намален състав малко след час игра след втория жълт картон на Милош Петрович, но удържаха крехкия си аванс за шеста последователна победа в лигата.

Тимът е непобеден от 24 август, когато отстъпи при визитата на Левски. Пловдивчани се изкачиха временнно на втората позиция, на три точки пред „сините“, които играят в четвъртък с Дунав, и на една от шампиона Лудогорец, който пък гостува на новака Царско село малко по-късно днес. Черно море остава пети. В следващия кръг Локо Пд гостува на Славия, а Черно море приема в къщи ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички