Атанас Узунов: Мач не трябва да има и утре


Атанас Узунов: Мач не трябва да има и утре

1630 0

Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов изрази мнение, че отложеният мач с "Ботев" от 21-ия кръг на "А" група не трябва да се играе и утре. Дербито бе отложено заради лош терен вследствие на падналия сняг, след като трябваше да започне днес в 13,30 часа.

"Просто не трябва да се проведе такава среща, има и други дати, не толкова важен е изходът на това дерби, а здравето на феновете и на самите футболисти", коментира Узунов пред "Диема".

Той обяви, че теренът на "Лаута" ще бъде изчистен до 17 часа днес, но е притеснен от локвите, които се образуват на терена.

"Смело мога да заявя, че до 17 ч ще приключим с почистването, но дали ще стане нормален за игра, силно се съмнявам. Сега вали дъжд, сигурно пак ще го обърне на сняг, ще го изчистим, както са наредбите, но лошото е, че остават доста локви", коментира директорът.

Атанас Узунов изрази притеснение от евентуални сблъсъци между двете агитки извън стадиона. "Всички мерки са взети от шефа на РДВР, бяха викнати подкрепления. Най-малкият проблем са снежните топки, важно е какво ще стане извън терена на самите походи към стадиона. Преди години при мач на Левски и ЦСКА фен на червените пострада и то доста лошо, с фатален край, дано това не се случи и в Пловдив", пожела си той.

Узунов разкри, че от клуба са се споразумели с полицията и са разсрочили старите задължения. Той обясни, че в клуба все още няма финансиране, а издръжката се поема от спонсори и с лични средства.

"Месец за месец сме в момента, това, което обещаваме на момчетата като определени дати, им се плаща. Дано до края на първенството се появят хора, които искат да помогнат", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички