Антон Огнянов дебютира за Черно море срещу Локо Пловдив


Антон Огнянов дебютира за Черно море срещу Локо Пловдив
Снимка: BGNES

1272 0

Новото попълнение на Черно море Антон Огнянов може да направи дебюта си за "моряците" в утрешното гостуване на Локомотив Пловдив, след като попадна в групата за срещата.

Мартин Костадинов и Георги Божилов очаквано отпаднаха от групата за мача от 13-ия кръг на Първа професионална лига. Божилов е с проблеми в глезена и през седмицата тренира индивидуално. Костадинов е с вирус, който му попречи да се готви пълноценно през седмицата и затова отпадна от сметките на Емануел Луканов. Техните места сред 18-те ще заемат младите Ертан Томбак и Емил Янчев. За първи път в групата попада и последното ново попълнение на варненци Антон Огнянов.

“Моряците” проведоха последната си тренировка във Варна на стадион “Тича”, след която отпътуваха за Пловдив. Отборът ще отседне в Брестник, където утре сутринта ще проведе тонизиращо занимание.

Групата на Черно море: Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Ондрей Сукуп, Георги Илиев, Стефан Станчев, Александър Цветков, Сукуна, Александър Александров, Ертан Томбак, Емил Янчев, Антон Огнянов, Орлин Старокин, Атанас Зехиров, Марек Кузма, Илия Миланов, Мариян Огнянов, Николай Минков, Илиас Хасани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички