Акрапович гони половин дузина играчи от Локомотив Пловдив


Акрапович гони половин дузина играчи от Локомотив Пловдив
Снимка: Официален сайт на Локомотив

830 0

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович ще развърти сериозно метлата през зимната пауза. Черно-белите ще се разделят с поне половин дузина играчи, разбра "Тема Спорт". За това намекна и спортният директор Чавдар Цветков.

"Най-вероятно ще гоним много хора. С този състав няма как да се класираме в първата шестица. Надявам се да нямаме проблеми с разтрогването на договорите на тези, които сме набелязали за освобождаване", каза преди дни Цветков.

Локо вече се раздели с левия бек Марк Бедиме. В черния списък на босненския наставник са 7 човека - защитниците Ивайло Марков, Асен Георгиев и Пламен Николов, и халфовете Ванчо Траянов, Парзвиджон Умарбаев и Симеон Райков, както и нападателят Халед Аяри. Всички те не попадали в плановете на Акрапович, който напролет ще гради изцяло нов отбор, с който да изпълни поставената му цел - участие в първата шестица. Любопитното е, че точно преди година Райков отново се оказа ненужен, като си тръгна след скандал с Едуард Ераносян.

Очаква се до края на месеца на въпросните играчи да бъде съобщено, че могат да си търсят нови отбори. Ивайло Марков подписа с Локо Пд през лятото на миналата година, като дойде от Царско село. Така обаче и не успя да се наложи като титуляр. Асен Георгиев се завърна на "Лаута" през август, но е използван основно да запълва дупки в отбраната. От Пламен Николов, който също подписа с Локомотив през лятото, се очаквало много повече.

Ванчо Траянов е вече на 39 години, а Умарбаев и Аяри не допадали на Акрапович, който получил пълен картбланш от собственика Христо Крушарски относно освобождаването и привличането на играчи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички