Акрапович: Искаме да играем като във финала за Купата, има и напрежение


Акрапович: Искаме да играем като във финала за Купата, има и напрежение
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

1274 0

Треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира предстоящата среща на неговия тим в Лига Европа. Носителят на Купата на България се изправя в четвъртък (25 юли) срещу Спартак (Търнава) във втория предварителен кръг на турнира.

”Очакванията са големи. Искаме да се покажем по най-добрия начин. Ще опитаме да играем така, както във финала за Купата и в мача за Суперкупата. Искам да направим един добър мач.

Всички футболисти са на разположение. Мотивацията за този мач е съвсем различна. Ще мерим сили с отбор от чужбина. Всеки играч иска да покаже най-доброто от себе си. Разучили сме противника със записи от мачове. Знаем къде имат трудности. Имат качества, които не трябва да подценяваме. Те са силен отбор, особено физически. Има напрежение и това е нормално”, коментира Акрапович.

В началото на тази седмица Локомотив Пловдив научи и вероятния си съперник за третия кръг от турнира. Кой е той може да намерите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички