2 месеца по-късно: Бащата се завърна в Локо (Пд)


2 месеца по-късно: Бащата се завърна в Локо (Пд)
Снимка: Иван Йочев

1296 0

Легендата на Локомотив (Пловдив) Христо Колев-Бащата се завърна в клуба. Той прие предложението на ръководството да влезе в щаба на Воин Войнов.

Така раздялата между двете страни продължи два месеца - Колев напусна "железничарите" със скандал през пролетта. Тогава той трябваше да заеме временно поста на подалия оставка старши треньор Едуард Ераносян. В последния момент обаче му бе предложено да е асистент на Иван Маринов-Маслара, а след това се появиха и информации, че Бащата е отказал да води тима срещу ЦСКА. Поради тази причина той си събра багажа.

Вчера Христо Колев обаче се появи на "Лаута". Той бе убеден от почетния президент Христо Бонев и капитана на тима Мартин Камбуров пак да се завърне в Локо. С Бащата е говорил и лично собственикът на клуба Христо Крушарски.

"Да, разбрахме се с Крушарски и Войнов. Утре пътувам за лагера в Боровец", заяви самият специалист.

Постовете си в щаба на Воин Войнов запазват Александър Тунчев и Стоян Колев, който ще работи с вратарите. Мики Шекеровски пък ще продължи да отговаря за кондицията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички