Хаосът в Локо Пловдив ще продължи и след Нова година


 Хаосът в Локо Пловдив ще продължи и след Нова година
Снимка: plovdivderby.com

1217 0

Циркът в Локомотив Пловдив сякаш няма почивен ден! Изпълненията на трупата от "Лаута" ще продължат и след Нова година. Тогава при черно-белите ще дойде нова порция от над дузина чуждестранни играчи на проби, разбра „Тема Спорт".

Както е известно, в последните дни старши треньорът Бруно Акрапович тества 17 иностранци, като бе организирана контрола с юношите старша възраст на клуба. Много малка част от тях обаче ще се появят на 8 януари за първата тренировка за 2018-а. Те обаче ще имат не по-малка конкуренция от тази отпреди дни. Засега бройката на освободените няма да се увеличи. Босненският специалист разкара вече седем футболисти - вратаря Мори Диао, Георги Пашов, Раян Фрикеш, Дани Кики, Дино Мартинович, Пауло Серджо и Марк Бедиме.

Наскоро Акрапович е имал сериозен разговор с Крушарски за селекцията, като е поискал средства за нови играчи. Той обаче е бил отрязан от собственика на черно-белите, който е разпоредил да се взимат само свободни агенти и предимно млади футболисти. От вчера играчите на Локомотив бяха разпуснати с почивка. Смърфовете проведоха последното си занимание. Треньорското ръководство подложи на Вееb тестове всички играчи, за да измери тяхната издръжливост и скорост. Такива ще бъдат проведени и в първите дни на зимната подготовка, а данните ще бъдат сравнени от щаба на черно-белите, за да стане ясно кой футболист колко от показателите си е изгубил по празниците. Акрапович е бил категоричен, че няма да прави компромиси с килограмите на играчите и ще налага глоби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички