Драма в края срещу Локо Пд съхрани надеждите на Славия за първо място в Група Б


 Драма в края срещу Локо Пд съхрани надеждите на Славия за първо място в Група Б
Снимка: Иван Йочев

1005 0

Славия и Локомотив (Пловдив) продължават без победа от началото на плейофите. В мач от 31 кръг на Първа лига двата тима завършиха 2:2 на стадиона на „белите“.

Домакините взеха ранен аванс в 5-ата минута, когато Цветелин Чунчуков се разписа с удар от границата на наказателното поле. Десет минути преди почивката пловдивчани изравниха, като Димитър Илиев порази вратата на Георги Петков, след асистенция на Ален Ожболт. В 54-ата минута „смърфовете“ стигнаха до обрат. Елитон с изстрел от далеч прати топката във вратата на домакините. Във втората минута на добавеното време Чунчуков се възползва от грешка в защитата на „черно-белите“, след което се озова  срещу Мартин Луков, но вратарят спаси удара му, но при добавката изравни.

В последния кръг от груповата фаза Локомотив (Пловдив) приема Септември на 2 май, а Славия гостува на Дунав на следващия ден. Съперниците от днешния двубой продължават в директните елиминации в спор за определяне на местата от седмо до десето. Седмият ще играе бараж срещу третия за квота за Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички