Въпреки победата, Херо иска повече от своите футболисти


Въпреки победата, Херо иска повече от своите футболисти
Снимка: Официален сайт на Берое

1445 0

Отборът на Левски загуби с 0:2 домакинството си на Берое в мач от 1-вия кръг от новия сезон на Първа лига. Симеон Славчев си отбеляза автогол в средата на първата част, а до края на първото полувреме Октавио Мантека оформи крайния резултат. Така „сините“ продължават да нямат победа на стадион „Георги Аспарухов“ в официален мач през 2020-та година.

След срещата треньорът на Берое Димитър Димитров - Херо коментира впечатленията си след двубоя. "Ами вижте, в моментното състояние на отборите и потенциала, нашият отбор е по-добър, колкото и нескромно да звучи, въпреки че по отношение на заплатите сме на космически разстояния от отбора на Левски. Смятам, че нашият отбор има още какво да покаже, смятам даже, че в днешния мач даде не повече от 50-60 процента от своя максимум, но въпреки това то беше достатъчно да спечелим днешния мач. Ние сме длъжни в следващите мачове да покажем по-добра игра и по-добро качество."

"Все още не сме взели външен халф, когото чакаме. Чакаме тази седмица да дойде още един външен халф, така че тогава нашият състав ще бъде комплектован и ще можем да кажем, че играчите ще играят на основните си позиции", заяви Димитър Димитров след двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички