Трети епизод между „сини” и „червени” - кой ще надвие?


Трети епизод между „сини” и „червени” - кой ще надвие?
Снимка: БГНЕС

1270 0

Левски приема ЦСКА на Националния стадион „Васил Левски” в трети сблъсък между двата отбора този сезон в Първа лига. „Сини” и „червени” завършиха при равен резултат в първата среща (1:1), а преди по-малко от два месеца Левски обърна и победи с 2:1.

Преди срещата отборът, воден от Николай Митов е на втора позиция с 56 точки, а отборът на Стамен Белчев на трета позиция с три точки по-малко. Няколко пъти от лагера "червените" заявиха, че целта им в първенството е да завършат пред Левски. Докато от "Герена" пък обявиха, че няма никакво значение на кое място са, след като не са лидери. 

Големият проблем при Белчев преди мача бе с Петрус Бумал, който в крайна сметка не е напълно възстановен и няма да може да вземе участие в мача.

При "сините" също има кадрови проблеми, като не е ясно дали Веселин Минев ще вземе участие, въпреки че е в групата. Героят от предния двубой между отборите Давид Яблонски, който също лекуваше травма попадна в групата.

Отново се очаква да има солиден брой фенове по трибуните, но едва ли ще са, колкото в първите две срещи. И "сини", и "червени" фенове организират шествия преди двубоя, а мерките за сигурност отново ще засилени през целия ден.

Главен рефер на срещата е Никола Попов, който ще даде първия съдийския сигнал в 17 часа, а битката може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички