Станислав Иванов: Имам усет за гола още от малък, Левски е най-великият клуб


Станислав Иванов: Имам усет за гола още от малък, Левски е най-великият клуб
Снимка: Официален сайт на Левски

5581 0

Младата звезда на Левски Станислав Иванов бе избран за играч номер 1 на 10-ия кръг на Първа професионална лига. Нападателят на "сините" имаше важна роля при успеха срещу Славия с 0:2, като до момента оправдава напълно доверието, което получи от Петър Хубчев.

"Имам усет за гола още от малък, трудя се и се опитвам да бележа. Индивидуалните награди обаче нямат голямо значение за мен, въпреки че са приятни. Определено се чувствам по-уверен, защото играя по-често. Чувствам се все по-добре и по-добре с всеки изминал мач. Най-важният е следващият мач", коментира Иванов след получаването на наградата си. Той коментира и изнесената информация, че има документ, който показва, че "синият" клуб е създаден през 1911 година.

"За мен Левски е най-великият клуб, независимо кога е създаден. Гледам да съм концентриран върху моята работа, не мисля за други неща. Къде трябва да наваксам ли? Млад съм, трябва да работя върху всеки един компонент. По-опитните футболисти ми помагат за израстването. Помагаме си като цяло отборно. Мисля единствено за представянето ми с Левски, странични неща не ми влияят. Харесвам испанското и английското първенство, не мога да посоча някой отбор оттам за идеал. Пак казвам, концентрирам съм върху Левски. Другите хора трябва да кажат кой е по-добър измежду мен и брат ми, но той е различен тип футболист. Мечтая да играем в един отбор или един срещу друг". В събота отборът на Петър Хубчев приема Ботев (Враца), като двубоят е с начален час 20:00.

По-рано пък се появи информация, че скаути на няколко чуждестранни отбора следят изявите на Стаси Иванов - ето кои са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички