Станимир Стоилов: Време е да спрем мъките на нашите фенове


Станимир Стоилов: Време е да спрем мъките на нашите фенове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2247 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов даде самостоятелна пресконференция преди финала за Купата на България срещу ЦСКА на 15 май от 17:00 часа. Ден по-рано наставниците на двата клуба говориха на съвместен брифинг. 

"Основната ни сила е колективът и на това ще разчитаме. Има настроение в тима, а играчите са пределно мотивирани. Нормално е футболистите да са под напрежение, тъй като осъзнават значимостта на мач от такъв характер. Тези футболисти могат да пренапишат историята, защото отборът стартира в трудна ситуация по отношение на класирането и на точките. Добрите изяви на играчите върнаха феновете по трибуните", каза отй.

"Левски трябва да участва в такива двубои. Колкото по-рано преобърнем историята и започнем да ги печелим, толкова по-рано ще се върнем там, където трябва да бъдем. Още когато пристигнах им казах, че ако се доберем до класиране за Европа, ще е равнозначно на мини шампионска титла. При победи в следващите три мача, ще си подсигурим евроучастие. Ще премерим сили с отбор, който не му липсва самочувствие и има солиден опит в европейските клубни турнири. Сигурен съм, че имаме сили утре да триумфираме", допълни Стоилов.

"Алън Пардю е авторитетно име в европейския футбол. Отнасяме се с цялото необходимо уважение към него и към съперника. Той отдавна следи отбора и не изпитва трудности да се адаптира към треньорския процес. Ние трябва да бъдем на върха на възможностите си. Продължавам да се придържам към стила ни без да се съобразявам с определена среща. Не искам да има продължения и дузпи, за да няма напрежение сред нашите привърженици. Ще играем за тях, тъй като те преживяха много разочарования през годините", завърши Мъри.

* Всички новини около финала за Купата между Левски и ЦСКА следете в Sportlive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички