Левски "загря" за Лудогорец с победа над Витоша (Бистрица)


Левски "загря" за Лудогорец с победа над Витоша (Бистрица)
Снимка: Оф. сайт на Левски

1951 0

Отборът на Левски постигна рутинна победа с 3:1 над Витоша (Бистрица) в първия си контролен мач след спирането на футболния сезон заради кризата с COVID-19. Успехът за "сините" дойде след голове на Найджъл Робърта, Мартин Петков и Хали Тиам, докато за Бистришките тигри се разписа Илия Димитров.

Срещата се състоя на стадион "Георги Аспарухов", като от щаба на домакините се постараха да внесат атмосфера по време на двубоя, пускайки по уредбите песни от репертоара на "сините" фенове. Наставникът Петър Хубчев извади почти изцяло титулярен състав, като впоследствие пусна в игра голяма част от играчите на резервната скамейка.

Левски изпусна няколко добри положения, преди да открие резултата в 38-мата минута чрез Робърта. В начолото на втората част се разписа и влезлият като резерва Петков, но в средата на полувремето нападателят на Витоша Илия Димитров върна едно попадение. В края на мача Тиам оформи крайното 3:1. 

Третият във временното класиране на Първа лига - Локомотив (Пловдив), надделя без проблеми с 2:0 над Царско село. Попадения на Малонга и Алмейда донесоха триумфа, а в 50-ата минута Анте Аралица получи червен картон.

В друг контролен мач от днешния ден тимът на Ботев Пловдив надви Славия с 2:0  на "Коматево" след голове на Радослав Терзиев и Тодор Неделев. По-късно през деня Лудогорец се изправя срещу Дунав (Русе).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички