Левски се разбра с Буш, разкриха заплатата на румънеца


Левски се разбра с Буш, разкриха заплатата на румънеца

2971 0

Румънският нападател Серджиу Буш вече се е разбрал с Левскисъобщи "Тема Спорт". Това се е случило през миналата седмица, когато той бе в София за преговори.

24-годишният таран ще получава 8000 евро на "Герена". Това е таванът на заплатите, който клубът въвеждат от лятото (срещу такава сума ще се разписва и Жуниор Мапуку).

В момента Буш носи фланелката на румънския Астра.

Очаква се привличането на нападателя да бъде официализирано през следващата седмица. Причината е, че на 27 май, събота, му предстои финал за купата на Румъния срещу Волунтари (на вратата на този тим е бившият страж на Левски Пламен Илиев).

Нападателят направи име у нас с екипа на ЦСКА. Той игра за "червените" през есента на 2014 година и в 19 шампионатни мача вкара 10 гола (два от тях бяха в мрежата на Левски).

С изявите си Серджиу си осигури трансфер в Шефилд Уензди, но не успя да се наложи в английския тим. Половин година игра като преотстъпен в италианския Салернитана (Серия Б), преди в началото на 2017-а да премине в Астра.

През пролетта Буш има 9 мача за първенство с 2 гола, както и 1 попадение в 2 срещи за купата на Румъния.

Очаква се до десетина дни Левски да си осигури още няколко футболисти - офанзивния халф Антонио Вутов, левия бек Иван Горанов, както и полузащитниците на Септември София Иван Тилев и Здравко Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички