Играч на Марек след Левски: Бях с нагласа, че съм срещу приятели, малка разлика в класите


Играч на Марек след Левски: Бях с нагласа, че съм срещу приятели, малка разлика в класите
Снимка: Lap.bg

4723 0

Левски победи безпроблемно Марек с 2:0 и си осигури място на 1/8-финалите от турнира за Купата на България. След двубоя футболистите на тима от Дупница бяха на различни мнения относно това дали е имало напрежение преди мача със "сините", като един от тях е намерил решение в това да излезе с нагласата, че е срещу приятели.

"Чувството е уникално, благодаря на феновете на Марек, че ни подкрепиха. Атмосферата бе страхотна. Дадохме всичко от себе си, но в крайна сметка играхме с Левски. Мога да поздравя момчетата, опитаха се да извлекат максималното от мача, но не се получи. Имаше напрежение, няма да крия. Играем с един от най-великите отбори в България. Излязох с нагласата, че играя с приятели" - заяви Евгени Илиев.

"Нашият отбор се справи добре и в двете фази. Старахме се, дадохме всичко от себе си. Може би ни липсваше спокойствието, както и малка разлика в класите между двата тима. Не бях притеснен. По-скоро бяхме мотивирани, искахме да зарадваме хората, които дойдоха да ни гледат. Най-важното е да играем хубав футбол и да развиваме футболистите в отбора. Целта ни е да останем в Б група" - пък сподели Филип Ангелов.

А какво заяви след срещата Станимир Стоилов?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички