Емилиано Мартинес направи купон със съотборниците си от Астън Вила в чест на Световната купа (СНИМКИ)


Емилиано Мартинес направи купон със съотборниците си от Астън Вила в чест на Световната купа (СНИМКИ)
Снимка: Getty images

2096 0

Определеният за носител на "Златната ръкавица" на Мондиал 2022 - Емилиано Мартинес празнува световната титла, която спечели с Аржентина, вече повече от месец. Той организира парти за свои съотборници в луксозен хотел на 9 мили от клубния стадион "Вила Парк", пише "Дейли Мейл".

Астън Вила не игра този уикенд, след като бе елиминиран за ФА Къп от Стивънидж и това даде шанс на 30-годишния вратар да покани своите съотборници в хотел в Северен Уорикшър, за да празнуват трофея.

Както е ясно Аржентина спечели купата в луд финал в Катар и детронира шампиона Франция след невероятно спасяване на Мартинес в самия край на двубоя. Стражът пък увековечи ситуацията с татус на крака си.

На купона на Мартинес бе забелязан и бразилеца Филипе Коутиньо. От кадрите се вижда, че гостите на празненството танцуват около поставената в центъра на дансинга световна купа, като внимават все пак да не я съборят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички