Ас на Левски на линия за лятната подготовка


Ас на Левски на линия за лятната подготовка
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

1622 0

Бразилският играч на Левски Уелтън ще бъде на разположение за първите тренировъчни занимания на тима по време на лятната подготовка, съобщава dsport.bg. Той и новото попълнение Ивелин Попов се подготвят усилено по време на паузата, за да бъдат възстановени от своите контузии. Заниманията ще се състоят на „Герена“.

Фланговият футболист на "сините" получи травма в предпоследния двубой срещу Славия и отсъства последната среща с Лудогорец за сезона. След като премина на стадион „Георги Аспарухов“ 24-годишният се представя убедително и непрекъснато се отличава с голове и асистенции. От изключително значение бе попадението му срещу Лудогорец в полуфинала от турнира за Купата на България.

Куп състезатели от състава на Станимир Стоилов не са в почивка. Илиян Стефанов, Николай Михайлов, Филип Кръстев, Андриан Краев и Георги Миланов са с националния тим, който е воден от Ясен Петров. Патрик – Габриел Галчев и Марин Петков са част от младежкия отбор на България, а Хосе Кордоба е с тима на Панама до 23 години, който участва на престижен турнир в Тулон. Другите играчи на софиянци са в кратка лятна ваканция.

Междувременно Левски разкри плановете си за лятото. 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички