Звезда на Левски ще е готов за двубоя с ЦСКА


Звезда на Левски ще е готов за двубоя с ЦСКА
Снимка: Официален сайт на Левски

1856 0

Дефанзивният полузащитник на Левски Хали Тиам ще е готов за двубоя с ЦСКА, който е следващата седмица на 1 септември. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя на Националния стадион "Васил Левски".

Опорният халф се контузи още в първите секунди на реванша с АЕК Ларнака, а отсъствието му се усеща много за "сините". Лечението на играча върви добре и той е много близо до тренировки наравно с основната група. информира "Дарик".

Тиам дойде на „Герена" в началото на 2018 година по настояване на италианския треньор Делио Роси. От тогава до сега той е изиграл точно 50 мача, в които е вкарал 3 гола. На "Герена" се надяват скоро да се възстанови и Станислав Костов. Голмайсторът лекува травма, с която игра дълго време. Холмар Ейолфсон също все още се възстановява, но в двубоя срещу Витоша записа 10 минути игра след 10-месечно отсъствие.

По-рано днес пък стана ясно и какво наказание получи Левски заради расистки обиди, като това се е случило по време на гостуването на Ружомберок - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички