Звезда на Левски се разминава с операция?

Нападателят на Левски Станислав Костов продължава да лекува контузия. Таранът има проблем с адуктора, като по-рано през сезона се появи информация, че той ще се подложи на операция.

Голмайстор №1 на първенството от миналия сезон бе пратен в клиниката на дългогодишния лекар на Мюнхен 1860 Ерих Рембек. Тогава стана ясно, че травмата е доста по-сериозна от предполагаемото.

ВИДЕО: Първи урок по български за чужденците в Левски

Чуждестранните футболисти в Левски проведоха своя първи урок по български език на "Герена". Като част от дългосрочната стратегия за изграждане ат...

Сега обаче "24 часа" пише, че Станислав Костов може да се размине с оперативната намеса. Очаква се той да се завърне в България, да води подготовка на Герена и след това да се направят нови изследвания. От тях ще стане ясно, дали голаджията ще се подложи на операция, или травмата му ще може да бъде отстранена с медикаменти и по-дълга почивка.

А след като през лятото "сините" загубиха най-добрия си играч в лицето на Давиде Мариани, неговата съдба може да последва и друг от ключовите футболисти на "Георги Аспарухов". Повече по темата - тук.

Още по темата

Please select answer!