Левски и ЦСКА научиха първите си съперници в Лига Европа


Левски и ЦСКА научиха първите си съперници в Лига Европа
Снимка: Guliver/GettyImages

12714 0

Днес от 16:30 часа е жребият за първия кръг на Лига Европа, където български представители са Левски и ЦСКА. Жребият ще бъде в Нион от 16:30 часа българско време. Първите двубои ще се изиграят на 11 юли, а реваншите ще са седмица по-късно.

Левски ще се изправи срещу словашкият Ружомберок (повече подробности за словашкия тим - вижте тук). ЦСКА пък ще се изправи срещу черногорския Титоград (повече подробности - вижте тук). Жребият отреди и двата отбора да са домакини в първия двубой, но се очаква от УЕФА да направят разместване и да се разминат домакинствата.

ПРЕДИ ЖРЕБИЯ

След разбивките отборът на Левски попадна в група 5, където е сред поставените. Непоставени са 5 отбора и именно един от тях ще е първият съперник на "сините". В групата са малтийският Хибърниънс, словашкият Ружомберок, македонският Академия Пандев, черногорският Зета и молдовският Сперанта Ниспорени. 

ЦСКА е поставен в група 2. Потенциалните отбори, с които "червените" могат да играят са Флора Талин (Естония), Торпедо Кутаиси (Грузия), победителят от Сант Жулия(Андора)/ ФК Европа(Гибралтар), Титоград (Черна гора) и Гзира Юнайтед (Малта).

A кой е съперникът на Лудогорец в Шампионска лига и каква е неговата визитка - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички