Живко Миланов: Левски винаги ще играе докрай, това мога да обещая

Живко Миланов, който днес се присъедини към родния си клуб Левски, даде своето първо интервю след подписването на своя договор, който е за година половина. Той сподели, че не иска да дава големи обещания на феновете, а да си свърши първо работата на терена.

"Винаги с добри чувства се завръщам тук, доста години от моя живот са прекарани тук - започнах моята професионална кариера, както и юношеската. И винаги, когато се връщам назад моментите тук са добри", сподели бившия национал.

Левски има нужда от любов

Левски е магия. Левски е страст. Левски е лудост. Любовта към Левски е нещо, което не всеки може да разбере. Особено, когато не си отдаден на тоз...

"Първо в Левски винаги са били големите цели. Доста години успехите отбягват от нас, така че се стремим докрая да играем. Знаете, че доста изоставаме с точки, но каквото мога да дам, ще го направя. Левски винаги ще играе докарай, това мога да обещая на феновете. Познавам една част, българите, играли сме и в националния отбор. Познавам и Георги Дерменджиев. Един опитен треньор, който се е доказал в годините. Показал е, че знае как се става шампион и как се играе в Европа, а това е важно за Левски".

"Кондиционно съм добре, не съм играл месец и половина, но съм тренирал нормално и съм готов да играя. Първо не искам да давам големи обещания, да си свърша първо работата на терена и с времето ще видим. Мога да им обещая на феновете, че ще борим докрай. Всяка година големи обещания и накрая нищо. Некка да тръгнем по-скромно и да показваме игра на терена. А не само на думи", допълни още той.

Кога ще бъдат представени новите попълнения на "сините", както и Георги Дерменджиев - вижте в този материал.

 

Още по темата

Please select answer!