Жестоко разделение между феновете на Левски (СНИМКА)


Жестоко разделение между феновете на Левски (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС

2812 0

Левски допусна загуба от ЦСКА с 0:3, но и други притеснителни случки станаха на Националния стадион "Васил Левски". 

В средата на второто полувреме от "А" сектор се вдигна хореграфия и се запалиха димк и факли, а част от треньорския щаб на ЦСКА пострада.

"Сините" са застрашени отново от сериозна санкция, не толкова заради тези прояви, а заради вдигната свастика в "А", заради която финансовата глоба е огромна - 37 500. От Националния клуб на привържениците вече се разграничиха от тези действия и в декларация заявиха, че нямат общо с хореографията и подобни прояви са недопустими. 

Както е известно, между две от големите фракции "София Запад" и "Южна Дивизия" в последните месеци има голямо напрежение, най-вече след тръгването на бившия шеф Иво Тонев, когато изразиха различни позиции. Това и бе причината втората фракция да напусне "Б" и да се премести в "А" сектор.

От "Дивизията" също изязоха в позиция, в която категорично отричат, че имат нещо общо с издигнатото знаме и обвиняват другата фракция, че са използвали поставено лице. ю

Случаят с въпросната свастика е поредният, който противопоставя отново фракциите. В интернет пространството, в различни форуми, както и във Facebook обаче се разпространиха снимки и колажи, които разкриват лицето, което е вдигнало знамето с нея.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички