Всичко или нищо за Левски: "Сините" картотекираха нападател за мача с АЕК


Всичко или нищо за Левски: "Сините" картотекираха нападател за мача с АЕК
Снимка: Официален сайт на Левски

11824 0

Левски взе важно решение преди реванша срещу АЕК (Ларнака) на стадион "Георги Аспарухов". Въпреки че загуби Живко Миланов за мача, клубът картотекира нападател за двубоя в четвъртък вечер.

Новият голмайстор на тима Найджъл Робърта ще има възможност да играе, тъй като Хубчев избра него за промяната, позволена от УЕФА между двата отбора, съобщава "Тема Спорт".

Последното ново попълнение на Левски Найджъл Робърта е картотекиран за реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу АЕК (Ларнакa). Информацията се съобщава от "Тема спорт".

Холандецът Робърта няма никакъв международен опит, но въпреки всичко ще даде още една опция в нападението на Петър Хубчев. Специалистът ще може да избира измежду трима нападатели – Станислав Костов, Дени Алар и Робърта. Целта е треньорът да има различни варианти за атакуваща схема срещу АЕК. Кипърците водят с 3:0 в сблъсъка и, ако Левски иска да има какъвто и да е шанс, ще трябва да излезе много офанзивно в реванша.

Реваншът ще се проведе в четвъртък, на 1-ви август, като началният час на срещата е 19:30. През следващата седмица Левски очаква и още едно ново попълнение (кое е то - четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички