Вече има и фаворит за заместник на Делио Роси


Вече има и фаворит за заместник на Делио Роси
Снимка: БГНЕС

8933 0

Делио Роси едва ли още дълго ще остане треньор на Левски след фиаското и отпадането от лихтенщайнския Вадуц, с което границата на търпимост от феновете бе премината. 

Очаква се дори в следващите часове бъдещето на италианеца да стане ясно. Собственикът на Левски Спас Русев вече също е свалил доверието си към него и днес има среща помежду им. Вече дори има и фаворити за негов заместник. Според "Спортал" това е българският треньор Ясен Петров, който вече е работил на "Герена" и никога не е криел желанието си да се върне. 

Русев все още се колебаел между него и чуждестранен треньор, но Петров е фаворит. Именно под негово ръководство в тандем с директора Георги Иванов- Гонзо "сините" записаха цели 12 мача в Лига Европа през сезон 2010/2011 година. Тогава на "Герена" левскарите видяха пет победи и едно равенство срещу Лил (2:2), като глава пред 26-кратните шампиони преклониха - Дъндолк (6:0), Калмар (5:2), АИК (2:1), Гент (3:2) и Спортинг Лисабон (1:0). Нелеп автогол в 90-ата минута на Иво Иванов пък спря Левски да победи френския тим, който шест месеца по-късно направи златен дубъл във Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички