Вдигат модерен медицински център на "Герена"


Вдигат модерен медицински център на "Герена"

1940 0

Левски ще изгради модерен медицински центъра на "Герена", информира "Тема Спорт". Клубът вече е инвестирал средства в модерна техника за възстановяване на футболисти. Лекарят на тима Мариян Добрев посочи, че в това отношение клубът се развива правилно.

"В България спортният лекар е един, а на Запад доста често са по 5-6. Там една спортна база винаги е придружена и от медицински център. Всъщност навсякъде строежът на съответната база започва от медицинския център. Мисля, че постепенно и ние ще създадем модерен такъв. Започнахме да го правим - в момента сме двама лекари, двама физиотерапевти, двама масажисти. Постепенно всичко ще стане", коментира д-р Мариян Добрев пред "Диема спорт".

4 ПРИЧИНИ ЗАЩО ЛЕВСКИ НЯМА ДА СГРЕШИ, АКО ПРИВЛЕЧЕ НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ

Специалистът призна, че е получил предложение да изкара специализация при светилото в спортната медицина Рамон Кугат, който оперира Холмар Ейолфсон. "Ще бъде безплатна и ще бъде от юни до юли", поясни Добрев.

Лекарят на клуба каза много добри неща за треньора Славиша Стоянович. "Добър човек е. Изключително разбран и отворен към всички - играчи, лекарски щаб. Обръща се към нас, което е много важно. Разбира от всяка част от футбола. Много добре се работи с него".

Наскоро излезе информация, че през януари ще има голяма чистка на "Герена". Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички