Васил Колев: Това е сценарий да бъдат принизени двете организации


Васил Колев: Това е сценарий да бъдат принизени двете организации
Снимка: Петко Налбантов/БГНЕС

1992 0

Бившият председател на Тръст „Синя България” и настоящ член на организацията Васил Колев заяви, че организацията е готова да поеме акциите на Левски от досегашния притежател на мажоритарния пакет Спас Русев.

"Това е сценарий да бъдат принизени двете организации. НКП - че гони феновете от стадиона, а тръстът, че само обяснява и не прави нищо. В момента трябва да се предизвика едно разделение за бъдещето на Левски. Не съм убеден, че г-н Русев ще иска да даде акциите. Ако седнат с хора от тръста, ще ги вземат, да. Г-н Русев е първият привърженик в стогодишната история на Левски, който ще предаде клуба", каза Колев в студиото на Diema Sport.

"В много трудни моменти левскарите застават зад клуба си. От сутринта разговарям с много хора, които ми казват, че на всяка цена трябва да се вземат акциите. Да, има 20 милиона задължения. Не виждам друга ситуация, освен левскарите да плащат задълженията. Няма да позволим да стане това нещо, което се случи на другия клуб.”

"Г-н Спас Русев е много объркан човек – единия ден казва едно, на другия – друго. Той се опитва да раздели приятели левскари. Той не искаше привържениците и те казват – добре, ние ще стоим настрани и ще бъдем на линия, когато бъдем потърсени. Засега не виждам никаква драма! Ще ги вземе тръстът акциите, не виждам нещо страшно. Когато ножът опира до кокала, левскарите ще се вдигнат. Според мен не искат да ни ги дадат акциите, но пробват, за да видят реакцията”, обобщи Колев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички