Вангелов: Финансовите претенции на Райнов към Левски бяха престъпление срещу футбола

Бившият главен скаут на Левски Кирил Вангелов коментира трансфера на Мартин Райнов на Герена. Вангелов сподели, че изискванията на бившия играч на Берое са били "престъпление срещу футбола".

"Нищо против Райнов не съм имал, но когато седнахме и собственикът ми каза какви са финансовите условия на Райнов, му казах, че това е престъпление срещу клуба, ако му дадем тези пари. Райнов искаше 12 000 евро заплата, 100 000 евро да се платят на Берое без ДДС, 30 000 евро на подпис и 12 000 евро, ако изиграе 70% от мачовете. Футболист, на когото на 1 юни му изтича договорът. Сметнете парите за 4 месеца и сметнете заплатата на Обертан.

Райнов: Винаги съм искал в Левски, вече усещам магията на този отбор

Полузащитникът на Левски Мартин Райнов категорично отрече да е извивал ръцете на клуба за пари при опитите да бъде привлечен на "Герена". При пре...

Мога да кажа, че с излизането му от Левски отборът вече не е това, което беше. Това могат да го споделят всички играчи, ако имат смелост да го кажат, защото на мен вече са ми го казали. Покрай Обертан всички малки в Кипър тренираха като лъвове. Обертан час и половина преди тренировка е във фитнеса, един час след тренировка пак е във фитнеса. Обертан втората седмица след идването му в Левски попита: “Къде са малките? В Манчестър Юнайтед фитнесът е за 150 души и винаги е пълен”, заяви Кирил Вангелов.

КОЛКО ФЕНОВЕ ИМАШЕ НА ГЕРЕНА НА МАЧА ЛЕВСКИ - ЛУДОГОРЕЦ?

Още по темата

Please select answer!