В Турция вече говорят за трансфера на Бурабия


В Турция вече говорят за трансфера на Бурабия
Снимка: БГНЕС

1756 0

Централната фигура в полузащитата на Левски през миналия сезон - Мехди Бурабия, е много близо до преминаването си в турския Коняспор, разкриват няколко турски източници, близки до отбора, който проявява интерес към мароканеца.

В социалните мрежи се споделя информацията, че бившият играч на Черно море е много близо до контракт с Коняспор и до няколко дни той ще е играч на клуба.

Бурабия има договор с Левски до лятото на 2018 година, като се смята, че офертата към "сините" е на стойност около 320 хиляди евро. Това е и причината полузащитникът да напусне подготвителния лагер на 26-кратните шампиони.

Ако се стигне до неговата продажба, Левски ще остане без нито един от ключовите си футболисти в средата на терена. Георги Костадинов и Джереми де Ноойер вече напуснаха отбора, а същото стори и Божидар Краев. Това обаче ще позволи на Роман Прохазка да запише повече мачове на титулярната си позиция, която е именно в сърцето на халфовата линия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички