В Словения изумени от Стоянович преди сблъсъка с Лудогорец


В Словения изумени от Стоянович преди сблъсъка с Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Левски

1016 0

Медиите в Словения засипаха с похвали треньора на Левски Славиша Стоянович. Те обърнаха специално внимание и на предстоящия сблъсък на “сините” с Лудогорец.

"Бившият селекционер на Словения впечатлява на пейката на Левски и тимът му е лидер в класирането след изиграването на 11 кръга. Това, че е пред фаворита Лудогорец с 2 точки, си е постижение за сините. Стоянович постигна 9 победи в 10 мача.

В събота му предстои най-трудният мач, откакто застана начело на гранда от София", пишат в Словения за треньора, "отървал" столичани от Делио Роси. 

"Левски гостува на защитаващия титлата си Лудогорец. Преди мача на истината обаче Стоянович има доста проблеми с контузени играчи.

Левски е ставал 26 пъти шампион, но за последно е печелил титлата преди 9 години. Желанието на собственика Спас Русев е да върне отбора на трона в България", пише siol.net. Междувременно в Sportlive.bg направихме проучване за най-скъпите играчи на Лудогорец и Левски и изводите са много интересни - вижте цифрите и изводите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички